Body Talk | Jaouad Alloul

Over de evolutie naar een non-binaire wereld.

Conversaties over ras, gender en geaardheid zijn vaak ongemakkelijk en verlopen meestal stroef. Wij willen dit patroon doorbreken door one-on-one gesprekken te organiseren over gevoelige thema’s. In de reeks Body Talks onderzoeken we onderwerpen over het lichaam, kijken en bekeken worden en hoe we ons door de wereld bewegen. Samen met jullie willen we grenzen verkennen en verleggen, met ruimte voor twijfel, humor en (wan)hoop.

Jaouad Alloul gaat in gesprek met Melat Gebeyaw Nigussie over de evolutie naar een non-binaire wereld.

👉 De Body Talk sluit aan bij de tentoonstelling 'Claude Samuel Zanele' (tot 10.02.2019 te zien in het FOMU)
👉 Prijs: € 5/ € 3 (-26) / gratis (FOMU Friends en FOMU Academy). Met dit ticket kun je gratis aansluiten bij de New Narratives | Rondleiding met Jaouad Alloul van 18.30 tot 19.30.

Jaouad Alloul is theatermaker & performer.
Van 2009 tot 2014 was hij een vaste waarde in de Belgische drag scene. Als tenor vocalist werd hij in 2014 halve finalist van The Voice van Vlaanderen en hij vertolkte in 2015 de rol van Angel in de rockmusical Rent van het Antwerpse musicalensemble InTeam.
Met zijn korte solo Zeemeermin (2017) tourt hij langs Vlaamse scholen om taboes te doorbreken rond gender, religie, cultuur en seksualiteit.
Zijn jeugd voelde dikwijls aan alsof hij in een continu spagaat tussen 2 culturen moest balanceren.
Terwijl deze 2 culturen eigenlijk meer gemeen hebben dan verschillen van elkaar...

De activiteiten bij de expo Claude Samuel Zanele zijn gecureerd door Melat G. Nigussie

Also happening at Body Talk | Jaouad Alloul