New Narratives | Rondleiding met Jaouad Alloul

Elke maand vragen we een gastspreker om nieuwe verhalen (narratieven) toe te voegen aan de collectie en tentoonstellingen in het FOMU. Als deelnemer word je uitgenodigd om mee te denken over deze nieuwe betekenissen en hierover in gesprek te gaan met elkaar. Elke rondleiding vertrekt vanuit het persoonlijk perspectief van de gastspreker. Het thema en de aanpak is dus telkens anders.

👉 De New Narratives rondleiding sluit aan bij de tentoonstelling 'Claude Samuel Zanele' (tot 10.02.2019 te zien in het FOMU)
👉 Prijs: € 5/ € 3 (-26) / gratis (FOMU Friends en FOMU Academy). Met dit ticket kun je gratis aansluiten bij de Body Talk | Jaouad Alloul van 20u-22u.

Jaouad Alloul is theatermaker & performer.
Van 2009 tot 2014 was hij een vaste waarde in de Belgische drag scene. Als tenor vocalist werd hij in 2014 halve finalist van The Voice van Vlaanderen en vertolkte hij in 2015 de rol van Angel in de rockmusical Rent van het Antwerpse musicalensemble InTeam.
Met zijn korte solo Zeemeermin (2017) tourt hij langs Vlaamse scholen om taboes te doorbreken rond gender, religie, cultuur en seksualiteit.
Zijn jeugd voelde dikwijls aan alsof hij in een continu spagaat tussen 2 culturen moest balanceren.
Terwijl deze 2 culturen eigenlijk meer gemeen hebben dan verschillen van elkaar.

De activiteiten bij de expo Claude Samuel Zanele zijn gecureerd door Melat G. Nigussie

Also happening at New Narratives | Rondleiding met Jaouad Alloul