New Narratives | Rondleiding met Anissa Boujdaini

Elke maand vragen we een gastspreker om nieuwe verhalen (narratieven) toe te voegen aan de collectie en tentoonstellingen in het FOMU. Als deelnemer word je uitgenodigd om mee te denken over deze nieuwe betekenissen en hierover in gesprek te gaan met elkaar. Elke rondleiding vertrekt vanuit het persoonlijk perspectief van de gastspreker. Het thema en de aanpak is dus telkens anders.

👉 De New Narratives rondleiding sluit aan bij de tentoonstelling 'Claude Samuel Zanele' (tot 10.02.2019 te zien in het FOMU)
👉 Je kunt de rondleiding gratis bijwonen, je moet enkel een toegangsticket voor de expo kopen (€10, €3 voor -26 jaar, gratis voor -18 jaar)

Met zowel persoonlijke als maatschappijkritische gedichten trekt spoken word artieste Anissa Boujdaini haar publiek zacht maar genadeloos mee in haar gedachtestroom. Ze is al sinds 2013 bezig met optredens en sinds 2015 verbonden aan het Vlaams Fonds der Letteren. In dat jaar was zij ook de coach van het winnende team tijdens het grote project "Slam 't Stad". Naast optredens, verzorgt ze slamlezingen en workshops tekst en voordracht. Zelf beschrijft ze haar teksten als simpele woorden met een stevige inhoud.

Also happening at New Narratives | Rondleiding met Anissa Boujdaini