Philip Aguirre y Otegui, Izabel Angerer, Babs Decruyenaere, Bob Verhelst, Narcisse Tordoir, Juan Avila, Geert Vanoorlé, Paul Gees

valerie_traan gallery at Art on Paper

ART ON PAPER
Art on Paper, de internationale beurs voor hedendaagse tekenkunst in Brussel, vindt plaats van 6 t/m 9 oktober 2022 in het Vanderborghtgebouw.

Art on Paper stelt in het hart van Brussel een uniek panorama voor van de kwaliteit en de diversiteit van de hedendaagse benaderingen van het tekenen door middel van de organisatie van een internationale beurs die gewijd is aan deze praktijk.

Art on Paper biedt de verschillende doelgroepen, zowel professionals als amateurs, de mogelijkheid om deze diversiteit te ontdekken door middel van de presentatie van kunstenaars die geselecteerd zijn door gevestigde en opkomende Belgische en internationale galeries.

Art on Paper vindt plaats in het kader van de derde editie van de Brussels Drawing Week (3 tot 9 oktober), die in het Vanderborghtgebouw een aantal evenementen rond tekenkunst zal samenbrengen.

valerie_traan gallery | booth 16 & 17valerietraan.be/exhibitions/art-on-paper-2022

Artists: Philip Aguirre y Otegui, Izabel Angerer, Babs Decruyenaere, Bob Verhelst, Narcisse Tordoir, Juan Avila, Geert Vanoorlé, Paul Gees